incl. toegang Zuiderzeemuseum
€ 78,00
v.a. € 44,50
nu 43% korting
Boek nu  
Deze is helaas niet meer boekbaar!
incl. toegang Zuiderzeemuseum
€ 78,00
v.a. € 44,50
nu 43% korting
Boek nu  
Deze is helaas niet meer boekbaar!
Terug naar hotel deals

2 of 3 dagen in een hotelhuisje in Andijk bij het IJsselmeer incl. toegang Zuiderzeemuseum

Verblijf 2 of 3 dagen in een vrijstaand hotelhuisje gelegen in een landelijke sfeer nabij het IJsselmeer. De omgeving biedt prachtige fiets- en wandelroutes die langs de mooiste plekjes van de regio lopen. Maar naast veel natuur vind je nabij gelegen plaatsen, zoals Hoorn en Enkhuizen. Met dit arrangement heb je tevens een hele dag toegang tot het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Dit museum brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk in 1932 de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het gebied. De thema’s water, ambacht en gemeenschappen staan centraal. In het buitenmuseum met historische gebouwen en het binnenmuseum met thematische tentoonstellingen wordt dit verhaal zichtbaar gemaakt.

Daarom is dit een goede deal:

Enkhuizen

Enkhuizen

4.39 km

Bezienswaardigheden, Cultuur

Westerstraat 138

Enkhuizen is van oudsher een vissersplaats met een roemrijk verleden. U kunt hiervan de sfeer nog heel goed proeven in de monumentale binnenstad.

Hoorn

Hoorn

16.79 km

Steden

Gouw 1

Hoorn is een echte winkelstad met een zeer gevarieerd winkelaanbod in een sfeervol centrum met vele gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurantjes.

Batavia Stad Fashion Outlet

Batavia Stad Fashion Outlet

26.9 km

Shoppen

Bataviaplein 60

Kom hier voor alle dure merken, bij deze outlet worden heel veel merken aangeboden met fikse kortingen.

Bataviawerf

Bataviawerf

26.97 km

Bezienswaardigheden, Musea

Oostvaardersdijk 01-09

De Bataviawerf is een scheepswerf met bijzondere ambities: er worden schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd die belangrijk waren voor onze maritieme geschiedenis. Dit erfgoed is vanwege de beperkte levensduur gesloopt of ligt als scheepswrak op de bodem van de zee. De Bataviawerf haalt de geschiedenis graag boven water.

Edam

Edam

28.37 km

Steden

Nieuwe Haven

Edam is een stadje uit de 12e eeuw. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten.

Volendam

Volendam

29.57 km

Steden

Volendam

Volendam behoort tot de mooiste dorpjes van Nederland. Loop over de Dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes. Het is een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd. Niet voor niets een dorp dat werd bezongen als de parel van de Zuiderzee.

Restinn Andijk

Restinn staat voor bijzonder overnachten en buitengewoon genieten, het hele jaar door. Een Restinn is een vrijstaand hotelhuisje. De hotelhuisjes (een exclusief ontwerp van architect Henri Leloup) hebben een volledig doorzicht, waardoor buiten- en binnenruimte speels door elkaar lopen. Ieder huisje heeft openslaande deuren naar het terras en is zeer compleet ingericht met onder meer: twee eenpersoonsbedden, douche en toilet, zithoek, eethoek, koelkast, koffie - en thee faciliteiten, televisie en een terras. De boerderij van de familie van Zanten staat vlakbij de IJsselmeerdijk. Bij helder weer zijn de vele zeilen van de schepen die net onder de kust van het IJsselmeer varen goed te zien. Zeker wanneer er grote drie- of viermasters voorbij trekken is dit een imponerend gezicht.

Kamerfaciliteiten
 • Douche
 • Koffie- en Theefaciliteiten
 • Kluisje
 • Bureau
 • Toilet
 • Minibar
 • Telefoon
 • Wi-Fi
 • Radio
 • TV

Diensten
Huisdieren toegestaanNee
ParkerenJa
ParkeerkostenGeen
Wi-FiJa
RookvrijJa
RoomserviceJa

Receptie
Check-inVanaf 14:30 uur
Check-outVoor 11:00 uur
Openingstijden07:00 - 19:00 uur

Toeristenbelasting en/of servicekosten

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.20 p.p.p.n. Deze moeten worden voldaan in het hotel.


Hotelfaciliteiten
RolstoeltoegankelijkheidNee
Bagage-opslagJa
MindervalidekamersNee
LiftNee
FietsverhuurJa

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Let op:

 • Je kunt alleen inchecken van 14.30 t/m 19.00 uur.
 • Tickets worden digitaal toegestuurd.

Zuiderzeemuseum

Restinn Andijk

Restinn Andijk

Restinn Andijk

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Restinn Andijk

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Locatie

Adresgegevens
Restinn Andijk
Rikkert 10
Andijk, Nederland
Restinn Andijk
Deals in omgeving
Terug naar hotel deals